Spelskola (6/6): Hur och var utbildar du dig vidare?

Om du följt spelskolan till punkt och pricka från den första delen har du nu skaffat dig åtminstone ett spelkonto, plockat hem en bonus, börjat analysera matcher, hittat några ryggar att följa samt att du har bokfört dina spel. Snyggt jobbat! Är du i mål nu? Absolut inte. Du är helt klart på god väg att börja tjäna pengar online och kanske till och med jobba hemifrån, men du är inte färdig på något vis. Det här är en resa och så länge du vill tjäna pengar är det inte meningen att du ska komma i mål.

Att bli nöjd med var man befinner sig när det gäller att spela på odds innebär att du blir lat och därmed inte följer med lika bra i sportens värld samtidigt som du slutar anamma det du kan och inte lär dig något nytt. Om du inte brinner för det här är det helt i sin ordning men om du har tänkt att tjäna pengar i längden får du ligga i. Se på sport och utbilda dig själv vidare genom att läsa böcker, artiklar och forum.

Pinnacles mest lästa artiklar

När det gäller att se på sport kommer man långt med en internetuppkoppling men givetvis rekommenderar vi att man skaffar sig sportkanalerna på hemmaplan även om det kostar skjortan. Förhoppningsvis betalar det sig i form av kvalitets-TV och bekvämligheten det innebär. Vi kan också rekommendera att registrera ett konto hos Bet365 då de streamar över 50,000 evenemang per år. Man måste ha minst en krona på sitt konto eller ha lagt ett spel senaste 24 timmarna för att få full tillgång. Det är inget orimligt krav med tanke på att det dessutom är ett av de allra bästa spelbolagen online.

Vidare vill vi rekommendera Pinnacle Sports. Dels som spelbolag såklart då de har lägst marginaler online och således väldigt ofta högst odds, men också för deras matnyttiga arkiv med spelartiklar. De går verkligen in på djupet när det gäller spelteori och man lär sig otroligt mycket om man bara orkar grotta ner sig i en artikel.

Till sist rekommenderar vi vår egen spelskola där vi försöker att ha något för alla. Vi är stolta över det som skrivs och hoppas att en dag kunna snegla mot Pinnacle Sports sida och tycka att vi har något av en svensk motsvarighet.

Spelblogg Vinn Online Spelskola

Därmed har vi gått igenom den sista delen av vår spelskola för hur en nybörjare kan börja vinna pengar online. Om du har läst från början till slut hoppas jag att du ser helhetsbilden och förstår att det är möjligt. Koncepten vi har gått igenom har varit de mest grundläggande. Det ska dock ha gett dig en fin start på din karriär online och vi önskar dig lycka till vidare!

Spelskola (1/6): Registrera ditt första spelkonto – bonus utan insättning!
Spelskola (2/6): Din första insättning – dubbla pengarna med en insättningsbonus!
Spelskola (3/6): Hitta spelvärde med egen matchanalys – den svåra vägen!
Spelskola (4/6): Ta rygg på andra rekare – den enkla vägen!
Spelskola (5/6): För statistik på dina spel – via webb eller excel?
Spelskola (6/6): Hur och var utbildar du dig vidare?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*