En liten guide till riskfria pengar

Vill du tjäna tusentals kronor helt riskfritt?
Frågan är ganska ledande och den som inte svarar ja är antingen dum eller har för mycket pengar från förr. Givetvis vill man tjäna tusentals kronor helt utan risk, oavsett vilken livssituation man befinner sig i. Jag är ganska säker på att de pengarna kommer väl till pass oavsett om man nyss fyllt 18 år, är en ensamstående mamma, hårt arbetande familjefar eller pensionär. Problemet – tänker man – är att det låter för bra för att vara sant och då måste det väl också vara så?

Vi vill därför klargöra tidigt att det här inte är något lurendrejeri. Om du väljer att agera på det som skrivs under så är det en sanning att du kommer tjäna tusentals kronor, helt riskfritt. Vi har skrivit den här artikeln för att informera och vi vill inte ha något för besväret. Det finns inga hållhakar och förutom dig själv och några olika spelbolag finns det ingen tredje part som vill ta del av dina pengar varken före eller efter du blivit många tusentals kronor rikare.

Det här är en straffspark utan målvakt och allt du behöver göra är att sätta bredsidan till!

Hur är det möjligt?
Du frågar dig säkert hur det kan vara möjligt? Varför menar vi att du helt utan risk kan hämta hem tusentals kronor? Svaret är att spelbranschen är en lukrativ marknad. Spelbolagen slåss om att få nya och behålla existerande kunder. Det vanligaste sättet att locka nya medlemmar är att erbjuda insättningsbonusar. Det innebär att du som spelare utlovas extra pengar att spela för, bara du tar steget att sätta in pengar. Dessa bonusar kan vara allt från att man får 500kr att spela för om man sätter in 100kr till att man får dubblat sina pengar om man sätter in så mycket som 3,000kr. Det finns erbjudanden som lockar på olika nivåer. Just för vår del är vi givetvis ute efter att hämta hem så stora bonusar som möjligt.

Dessa insättningsbonusar kommer med regler och villkor som måste följas. Det innebär att man inte utan vidare kan få sina pengar dubblade och sen plocka ut bonusen utan några motkrav. Det finns omsättningskrav på bonusen, vilket i längden betyder att merparten av nya spelare hinner förlora både sin egen insättning och bonusen innan man uppfyllt kraven.

Det finns vägar runt detta. Med en minimal arbetsinsats, som faktiskt också är riktigt underhållande, kan du ta dig genom omsättningskraven utan risk eller helt undkomma dom. Vi kommer senare guida dig vidare till var och hur du hämtar hem de största bonusarna utan risk.

Registrera dina konton
För att tjäna tusentals kronor helt riskfritt måste man första registrera några spelkonton. I dagsläget samarbetar VinnOnline med spelbolag som totalt kommer ge dig någonstans runt 10,000kr extra i plånboken. Vi har sållat ut russinen ur kakan för dig. Du har säkert sett eller hört om andra spelbolag än dom som listas här nedan. Det som alla spelbolag listade här på VinnOnline har gemensamt är att de är seriösa spelbolag med ett gott anseende. Det finns möjlighet att jaga bonusar på hundratals ytterligare spelbolag när du jobbat dig genom den här listan.

Just nu är vi ute efter att plocka hem så stor del av bonusarna som möjligt men om man någon gång skulle ha ett långsiktigt mål om att tjäna pengar på sitt spelande kompletterar dessa varandra väldigt bra. Pinnacle Sports har lägst marginaler och högst odds online. Av den anledningen har de heller inga välkomstbonusar eller liknande, så det blir spelbolaget dit vi ska hämta hem bonusarna från andra spelbolag.

Använd bonuslänkarna nedan för att registrera ett konto hos varje spelbolag. Du ska inte sätta in några pengar än utan bara se till att registreringen går rätt till så att du får den bästa möjliga bonusen. Följ en länk i taget och registrera dina konton. Ange korrekta upplysningar så undviker du eventuellt strul senare.

SpelbolagOddsbonusBonuslänk
Pinnacle Sports-Öppna konto
Betfair1000 KRHämta bonus
Bethard1000 KRHämta bonus
Casinostugan500 KRHämta bonus
ComeOn3000 KRHämta bonus
Folkeautomaten500 KRHämta bonus
Mobilebet4000 KRHämta bonus
LeoVegas1000 KRHämta bonus
SuperLenny500 KRHämta bonus
Unibet1000 KRHämta bonus

Grattis till att ha tagit första stegen till att tjäna tusentals kronor utan risk. Nu börjar det roliga! 🙂

Guide – Så här gör man
Här tänkte vi visa hur vi faktiskt utnyttjar den hårda konkurrenssituationen som råder bland spelbolagen. Kanske behöver du inte mer vägledning för att börja tjäna pengar på egen hand?

I vårt exempel kommer vi välja ComeOn som det första spelbolaget att hämta hem bonusen från. Vid det här laget har du antagligen redan registrerat ett konto utan att göra en insättning. Om inte så är det dags nu! ComeOn är generösa med sin välkomstbonus och du kan välja mellan att sätta in 100kr och få 500kr att spela för, eller om du vill dunka in 3,000kr direkt och få 6,000kr att spela för. Ta den bonus du är bekväm med eller har möjlighet till. Vi hoppas givetvis du har möjlighet att ta den stora bonusen då det kommer ge dig mer pengar i slutändan. Det är också vad vi kommer att använda i vårt exempel här under.

Efter en insättning på 3,000kr kommer du ha 6,000kr att spela för hos ComeOn. Det finns omsättningskrav och i det här läget kan du inte göra ett uttag på hela beloppet. Om du gör så kommer du förlora bonusen på 3,000kr. Innan du kan göra ett uttag på bonuspengarna måste insättningen och bonusen omsättas sex gånger, till ett odds på minimum 2 gånger pengarna. Det innebär att du måste spela för minst 36,000kr innan du kan plocka ut eventuella vinster. Omsättningskraven skiljer sig mellan spelbolagen.

Vi har dock förhoppningen om att slippa spela för 36,000kr och “låsa upp” pengarna med en gång. För detta använder vi vårt nyregistrerade konto hos Pinnacle Sports. Om du inte redan gjort det, registrera ett konto nu. Här bör du nu sätta in en högre summa än 6,000kr, förutsatt att du inte vill vinna över pengarna i omgångar och lite beroende på vilka odds du vill spela.

I vårt exempel väljer vi att satsa på NBA då Pinnacle Sports har extremt låga marginaler där och gärna tar emot höga insatser. Det är också positivt att det spelas många matcher varje kväll, vilket ger oss möjligheten att hitta rätt läge och odds för att vinna över hela summan från ComeOn direkt. Just den här natten tycker vi matchen mellan Chicago Bulls och Cleveland Cavaliers ser bra ut. Bulls har oddset 2,00 hos ComeOn medan Cavaliers har 1,830 hos Pinnacle. Vi vill inte ödsla mer tid eller pengar än nödvändigt och eftersom vi tror att Cavaliers kommer vinna, satsar vi 6000kr på Bulls hos ComeOn. Samtidigt satsar vi 7,229kr på Cavaliers hos Pinnacle Sports. Är ni med på vad som kommer hända?

Scenario 1 är att allt går som vi tänkt oss och Cavaliers vinner. I praktiken innebär det att vi nu har 0kr på spelkontot hos ComeOn och 13,229.07kr hos Pinnacle Sports. Vi har därmed sluppit undan omsättningskraven hos ComeOn och har nu alla pengarna, inklusive bonusen på 3,000kr, hos Pinnacle där det inte finns några omsättningskrav alls. Vi har satt in 10,229kr och kan casha ut 13,229.07kr, trots att vi aldrig riskerat en krona!

Scenario 2 är att Bulls vinner. Det skulle innebära att vi satt kvar med 12,000kr hos ComeOn och 0kr hos Pinnacle Sports. Vi har fortfarande bara satt in 10,229kr och har 12,000kr tillgängliga. Det förargliga är dock att vi fortfarande måste omsätta 12,000kr hos ComeOn för att kunna ta ut hela beloppet. Eftersom vi “missade” vårt spel har en del av pengarna försvunnit, men det är bara att upprepa proceduren tills pengarna är på rätt konto, eller att omsättningskraven uppfyllts.

Några ord på vägen
Om du har lite tur och lyckas spela över bonusen med ett spel på varje spelbolag, kommer du att tjäna nästan 10,000kr utan att riskera en krona. Om du behöver några extraspel kommer spelbolagens marginaler äta upp en del av totalsumman, men upp emot femsiffrigt utan risk är ändå inte illa. Grattis!

Exemplet ovan med ComeOn och 3,000kr i bonus är just ett exempel. Om du inte har pengarna som krävs kan du alltid börja med ett spelbolag som erbjuder en lägre bonus. Tids nog har du pengarna. Det finns heller inget som säger att du behöver nöja dig med att spela hem bonusarna från de spelbolag vi rekommenderar. Det finns faktiskt hundratals mer eller mindre seriösa spelbolag online, där de flesta erbjuder någon form av välkomstbonus. Vi vet tillfällen där det spelats ihop över 50,000kr utan att i teorin riskera en krona.

Spelbolagen har regler och villkor för sina bonusar, vilket kan ge problem för andra liknande system. Med vårt system ser vi inte hur man ska kunna förlora några pengar, såvida man inte är slarvig eller har dålig disciplin. För att du ska undvika slarv har vi till och med skapat ett litet räknestycke i Excel, som hjälper dig att optimera insatserna. Ladda hem via VinnOnline. Fyll i de gula fälten!

Även om vi inte ser några risker i det här upplägget tar vi inte något som helst ansvar för dig som eventuellt skulle testa detta. Det görs på eget ansvar och inte på vår uppmaning. Vi får se vilket gensvar det här inlägget kan få, men tills vidare kommer vi heller inte att besvara några frågor kring upplägget i kommentarsfältet. Kommentera dock gärna, så kanske vi kan revidera inlägget vid ett senare skede.

2 kommentarer

  1. Åke Andersson

    Vid oavgjort har jag förlorat 10229:-

    • Hej Åke. Nej, vid oavgjort spelas 5 minuters förlängning tills en segrare korats. Oavgjort är inte ett spelbart alternativ när det kommer till NBA hos Pinnacle, eller för amerikanska sporter generellt. Man gillar att spela 2-vägsmarknader och det är givetvis en fördel för oss.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*