Hur spelar man blackjack på bästa sätt?

De allra flesta som spelar blackjack vet inte varför de väljer att ta kort eller stå i varje given situation. De litar helt enkelt på sin instinkt istället för att ha en strategi. Instinkten kan vara ett lysande vapen för att vinna i blackjack, men det är mer sällan än ofta som den lönar sig. Det är viktigt att veta varför man gör ett specifikt val! Du ska kunna veta när det är mest lönsamt att stå eller ta kort, bara genom att ta en snabb titt på dina egna kort och jämföra med dealerns. Att veta detta kommer inte ge dig en fördel gentemot dealern, men det kommer helt klart ge dig en betydligt bättre chans att vinna och utan tvekan mer värde för pengarna.

Så hur beräknar man då det bästa draget för varje enskild situation – kanske du frågar dig själv? Som tur är har matematiker redan räknat ut detta för oss, så den biten slipper vi. Vad du behöver göra är att studera tabellen nedan och memorera alla drag, eller helt enkelt skriv ut den och ha framför dig vid datorn när du sitter och spelar. Om du följer denna blackjack strategi kommer du garanterat välja det bästa alternativet, statistiskt sett, hela tiden.

Blackjack Strategi

Den bästa strategin för blackjack!

Här ovanför är en tabell som illustrerar den bästa blackjack strategin, när det spelas med 4 kortlekar och där dealern måste stå på mjuk 17. Detta är den allra vanligaste varianten av blackjack.

För att lära sig denna strategi för blackjack måste det till träning och då är det bästa sättet att träna online med riktiga pengar. Om du inte spelat online tidigare, glöm inte att ta del av en välkomstbonus för din första insättning. Hämta en fet bonus, välj en lagom stor standardinsats och följ tabellen ovan slaviskt så finns det goda chanser att du vunnit en fin summa när omsättningskraven är fullförda.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*