Spelskola (1/6): Registrera ditt första spelkonto!

För att kunna byta ut Svenska Spel mot ett av spelbolagen online måste man först registrera ett spelkonto. Från spelkontot kan man sen sätta in och ta ut pengar, se över sin spelhistorik, se på matcher live och såklart spela på odds både före och under match. Processen för att registrera sig är enkel och tar inte längre tid än den tid du behöver för att fylla ut önskat användarnamn, lösenord samt dina kontaktuppgifter. De största spelbolagen har ofta blivit störst just för att de är så tydliga och lätta att använda för nya kunder.

Bet365 Logo

Så vilket spelbolag ska man välja? Om man tar sitt spelande seriöst anser jag att man på sikt ska ha spelkonton hos flera olika spelbolag. Då ger man sig själv bäst förutsättningar för att kunna vinna pengar då man får bästa möjliga odds på många olika marknader. Nu handlar det dock kanske om att komma igång med sitt spelande och kanske bara ersätta Svenska Spel. Då tycker jag att man ska registrera sig hos ett spelbolag med gott anseende som satsat på den svenska marknaden under flera år, för att försäkra sig om bästa möjliga totalupplevelse.

På vår sida för rekommenderade spelbolag hittar ni vår upppdaterade lista med favoriter men för att vara rak på sak är det antingen Bet365 eller Mobilbet du bör välja som första alternativ. Bet365 om du vill spela hos världens största spelbolag och Mobilbet om du vill börja lite mer försiktigt med hjälp av gratispengar. Bet365 har också en fin oddsbonus men Mobilbet erbjuder oslagbara 100kr bonus utan insättning för nya kunder.

100kr gratis utan insättning

Det går fint att bli en vinnare online och du är nu ett steg på vägen till att bli en. Jag ska visa dig hur det går till steg för steg i den här spelskolan, i totalt 6 delar! Det finns mycket att lära men jag har försökt begränsa mig till de mest grundläggande koncepten. Klicka dig fram här under och lycka till!

Spelskola (1/6): Registrera ditt första spelkonto – bonus utan insättning!
Spelskola (2/6): Din första insättning – dubbla pengarna med en insättningsbonus!
Spelskola (3/6): Hitta spelvärde med egen matchanalys – den svåra vägen!
Spelskola (4/6): Ta rygg på andra rekare – den enkla vägen!
Spelskola (5/6): För statistik på dina spel – via webb eller excel?
Spelskola (6/6): Hur och var utbildar du dig vidare?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*