Spelskola (2/6): Ta del av en insättningsbonus!

Nu när du har ett spelkonto online är nästa steg att sätta in pengar så man får verktygen på plats för att vinna mer pengar. Betalningsmöjligheterna är nästan oändliga som det ser ut i dag men jag menar bestämt att man inte ska krångla till det mer än nödvändigt. Använd ditt bankkort om du inte har väldigt speciella skäl för att inte göra det. Personligen har jag aldrig haft problem under 15 års tid och med dagens krypterade trafik och kortleverantörernas egna säkerhetslösningar (Verified by VISA, SecureCode) så är det inte i närheten av en lika sårbar lösning som det en gång var.

Verified by VISA och Mastercard SecureCode

Kortuppgifterna kan registreras direkt online. Om man tycker det är lite läskigt kan det kanske vara fint att veta att anställda bara kan se de 4 sista siffrorna och någon mer siffra i ditt kortnummer. CV2-koden som måste uppges vid varje köptilfälle får inte lagras på spelbolagens servrar och sen har vi också nämnt kortleverantörens säkerhetslösning. CV2-koden är för övrigt de 3 sista siffrorna som står vid din namnteckning på baksidan av ditt bankkort. Den kallas också några gånger för CVC-kod.

Insättningsbonus

När du bestämt dig för vilket spelbolag du ska välja och hur du ska sätta in pengar är det dags att fokusera på en roligare detalj. Spelbolagen är så måna om att få nya kunder att de allra flesta erbjuder någon sorts bonus. Det finns oddsbonusar och riskfria spel men det allra vanligaste är insättningsbonusar som varierar i storlek ut ifrån hur stor din första insättning är. I den här spelskolans första del rekommenderade vi Bet365 eller Mobilbet som första spelbolag och båda dessa har fantastiska bonusar som kommer ge dig en bra start online.

Bet365 Logo

Bet365 erbjuder en 100% insättningsbonus upp till 1000kr och därefter ytterligare en 100% insättningsbonus upp till 500kr för första insättningen via mobil eller surfplatta. I praktiken kan man därför få en bonus på totalt 1500kr. Mobilbet har utöver sin bonus på 100kr utan krav på insättning, två olika insättningsbonusar man kan välja mellan. Den lite mindre bonusen är riktigt bra då den ger dig 300% på din insättning upp till 200kr. Om du sätter in 200kr får du alltså totalt 800kr att spela för. Har du tänkt spela lite hårdare erbjuder de också en liknande bonus som Bet365, men upp till hela 3000kr!

Mobilbet 3000kr bonus

Tänk på att en bonus kommer med vissa omsättningskrav. Ju mer pengar du sätter in och får bonus på, desto högre blir omsättningskraven. Pengarna är just bonuspengar tills det att man uppfyllt de här kraven och kan därmed heller inte plockas ut. Normalt ger spelbolagen oss gott om tid att uppfylla kraven men bli inte girig och satsa på den största bonusen om du tycker det låter lite mycket att sätta in pengarna som krävs. Välj en nivå du är bekväm med så behöver man inte tänka till mycket mer än så.

Det går fint att bli en vinnare online och du är nu ytterligare ett steg på vägen till att bli en. Det är framför allt som ny kund man får de största bonusarna men det är dumheter att inte ta vara på gratispengar om man är ute efter att tjäna pengar. Den här spelskolan kommer i totalt 6 delar. Det finns mycket att lära men jag har försökt begränsa mig till de mest grundläggande koncepten. Klicka dig fram här under och lycka till!

Spelskola (1/6): Registrera ditt första spelkonto – bonus utan insättning!
Spelskola (2/6): Din första insättning – dubbla pengarna med en insättningsbonus!
Spelskola (3/6): Hitta spelvärde med egen matchanalys – den svåra vägen!
Spelskola (4/6): Ta rygg på andra rekare – den enkla vägen!
Spelskola (5/6): För statistik på dina spel – via webb eller excel?
Spelskola (6/6): Hur och var utbildar du dig vidare?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*