Spelskola (4/6): Ta rygg på skickliga rekare!

I senaste delen av spelskolan gick vi igenom vad man bör tänka på när man gör en egen matchanalys för att hitta överodds. Jag kallade det för den svåra vägen och som du kanske insåg då eller insett nu efter att ha gjort några analyser själv så tar det en hel del tid samtidigt som man omöjligt kan täcka något större område av sporter och ligor. Jag tycker man ska fortsätta att göra sina egna matchanalyser där man har stort nog intresse och kunnande men det finns en enklare väg att gå som också betalar bättre i slutändan.

Låt andra skickliga rekare online göra grovjobbet och ta bara rygg när de delar med sig av sina spel! Om du inte har en otrolig talang för att värdera matcher får du på det viset täckt fler sporter och marknader, samtidigt som du får omsatt och därmed tjänat mer pengar.

Spelblogg Vinn Online Logo

Så hur hittar man då personer online som är villiga att göra grovjobbet åt dig? Sanningen är att det finns en mängd olika spelare online som gärna delar med sig av sin kunskap och de gör det dagligen. Om du inte hittat hit via vår huvudsida, besök för all del www.vinnonline.se så snart du är redo för det. Vi levererar vinnande speltips fortlöpande och om du hade följt oss med en tusenlapp per spel sen vi började hade du tjänat bra med pengar till en avkastning som slår exempelvis snittavkastningen på börsen genom åren utan problem. Det gäller bara att ta rygg på rätt personer under längre tid så tjänar man pengar nästan per automatik.

Det finns givetvis många fler sidor online, förutom VinnOnline, där det rekas och ges speltips dagligen. Det är inte nödvändigtvis de stora sidorna du ska leta efter, utan snarare enskilda personer och små personliga bloggar. Det är inte alla som har tid eller ork att bokföra sina spelen öppet för allmänheten att beskåda så var kritisk i ditt letande. Ta inte allt som skrivs för givet innan du lärt känna och kan lita på den personen bakom tipsen, även om du aldrig träffat honom eller pratat med honom. Om du beslutar dig för att du hittat en ny tipsare att ta rygg på, börja med låga insatser. Ett bra ställe att börja leta efter guldkornen är på Twitter. Börja med att följa oss på Twitter för att sedan se vilka vi följer som kan vara intressanta.

Följ oss på Twitter!

Följ oss på Twitter!

Det är möjligt att bli en vinnare online och när du nu känner till oss och var du ska fortsätta leta efter skickliga rekare så är du långt på väg. Den här spelskolan kommer i totalt 6 delar. Det finns mycket att lära men jag har försökt begränsa mig till de mest grundläggande koncepten. Klicka dig fram här under och lycka till!

Spelskola (1/6): Registrera ditt första spelkonto – bonus utan insättning!
Spelskola (2/6): Din första insättning – dubbla pengarna med en insättningsbonus!
Spelskola (3/6): Hitta spelvärde med egen matchanalys – den svåra vägen!
Spelskola (4/6): Ta rygg på andra rekare – den enkla vägen
Spelskola (5/6): För statistik på dina spel – via webb eller excel?
Spelskola (6/6): Hur och var utbildar du dig vidare?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*