Nybörjarguide: Kan man tjäna pengar på spel?

Att spela på odds var kanske inte det man gjorde redan för tusentals år sen men det har hittats både brädspel och tärningar av ben från den tiden. Att spela är troligtvis något som mänskligheten ägnat sig åt genom alla tider. För egen del började det säkert som för många andra med Svenska Spel, stryktipset och tipslördag.

Farsan fick stå för ett 64-raders system varje helg och i utbyte tog jag det lugnt under ett par timmar och bara umgicks. Det blev inte många vinster men spänningen det innebar under de två timmarna framför TVn gjorde att spelandet fortsatte mer eller mindre under hela grundskolan, allt oftare med egna pengar och i bolagsspel med kompisar.

Tipslördag Logo

När diverse spelbolag började satsa mer på sin närvaro online vid millennieskiftet öppnade sig en helt ny värld. De blev givna alternativ till Svenska Spel och Lången, eller Oddset om man så vill. Hos spelbolagen kunde man tippa online när som helst på dygnet, man fick mycket högre odds och kunde om man ville spela singlar. Dessutom fanns det många nya spelformer och för varje nytt konto man registrerade fick man en insättningsbonus som hette duga.

Efter ganska kort tid insåg jag att man kunde tjäna pengar genom att bara spela odds som var höga nog matematiskt sett. I dag är det till och med ännu lättare då spelbolagens marginaler blivit lägre. Är man dessutom sportintresserad så är det förstås en riktigt fin hobby att ha om man åtminsone kan dra in några extra tusenlappar varje månad. Det går fint att bli en vinnare online och om du är en nybörjare ska jag visa dig steg för steg hur det går till i den här spelskolan, i totalt 6 delar!

Oavsett om du bara är nyfiken på att börja tippa online som en hobby istället för hos Svenska Spel, eller om du har förhoppningar om att leva på spel, så rekommenderar jag att du följer spelskolan steg för steg. Detta är en nybörjarguide och om du är just en nybörjare finns det massor av goda råd som det vore synd att missa. Det finns mycket att lära men jag har försökt begränsa mig till de mest grundläggande koncepten. Klicka dig fram här under och lycka till!

Spelskola (1/6): Registrera ditt första spelkonto – bonus utan insättning!
Spelskola (2/6): Din första insättning – dubbla pengarna med en insättningsbonus!
Spelskola (3/6): Hitta spelvärde med egen matchanalys – den svåra vägen!
Spelskola (4/6): Ta rygg på andra rekare – den enkla vägen!
Spelskola (5/6): För statistik på dina spel – via webb eller excel?
Spelskola (6/6): Hur och var utbildar du dig vidare?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*